Witamy na forum portalu pecherz.pl poświęconym pacjentom z pęcherzem nadreaktywnym i śródmiąższowym zapaleniem pęcherza.
Nie jesteÅ› zalogowany.
Strony: 1 2
dostałam od niej namiary od P. Doroty,a potem przeczytałam opinie na portalu www.znanylekarz.pl. Jest tam m.in opinia od osoby, która wyleczyła się u niej z problemów bakteriologicznych. Czy ktoś z tego portalu ma opinię na jej temat?
moja córka się leczy u prof. Dmoch i jest bardzo zadowolona. Wizyta kosztuje 200zł u niej w gabinecie prywatnym, przyjmuje również Klinice MAGODENT ul. Fieldorfa 40 również 200zł
Fiu, fiu! A co jest w ramach tej wizyty? Bo ja płacę tu 80 zł (po południu jest 100) i mam USG w cenie, lekarza na zawołanie (mail, telefon kom., jakby coś się działo), darmowe nieograniczone konsultacje (jeśli coś jest nie tak), supersprzęt w gabinecie i wbudowany osobny pokoik do przebierania, z bidetem, podgrzewaną podłogą itp., powiadomienie, jeśli wyniki wyjdą nie tak i parę innych drobiazgów. A Magodent, jakkolwiek przychodnia miła, jakoś wyposażeniem mnie nie powalił (mówię o okulistyce, chociaż okulista świetny).
Karolina bo Nas całkowicie załamiesz (((
Tu za 200 zł, masz gabinet w przerobionym garażu z poczekalnią szeokości max metra ,stary fotel ala stół ze skrawkiem ligniny , prawdziwą Panią Profesor , opóżnienia i do 2 godzin. Gdy pracowała P. Profesor w szpitalu na pewno warto było się u niej leczyć bo ma bardzo dobrą opinię wsród pacjentek jako chirurg, podobno bardzo dobra ręka ,a leczenie słyszałam bardzo różne opinie
No, u mnie są opóźnienia, bo a) pomiędzy wizytami wchodzą pacjentki na darmowe konsultacje (podkreślam to z perwersyjną przyjemnością ;P), b) lekarz siedzi z Tobą tak długo, jak potrzebujesz (ja mniej niż 40 minut nie siedzę, ale my z panem doktorem oboje gaduły). Fotele z automatycznym podajnikiem ligninki, najlepszy sprzęt full wypas - wszystko wymieniane (za mojej kadencji, prawie 10 lat, co najmniej 2 razy), ale takie, co to śpiewają, tańczą i gotują . Narzędzia jednorazowe, cytologia robiona nowoczesną Bethesdą, a nie tym starym IV-stopniowym systemem, i wymazy oddawane do pracowni najlepszego profesora cytologa (fakt, cyto kosztuje dodatkowe 30 zł, ale warto). O takim bzdecie jak klimatyzacja, pojemniczki z płynem do dezynfekcji deski klozetowej, specjalne kosze (ze specjalnym podajnikiem) na podpaski, mydło automatyczne-bezdotykowe i (mnie nieco stresujący, bo ja nie lubię, jak sprzęt jest bardziej inteligentny ode mnie) automatyczny ręcznik - nie wspomnę.
Przy okazji - mam tu teraz świetną Poradnię Leczenia Bólu na NFZ - może się okazać, że taniej Wam wyjdzie skorzystać z jakiejś promocji na IC (ja kiedyś płaciłam za icka do Wawki w promocjach po 50 zł w jedną stronę) i przyjechać tu do gina i plb jednocześnie (na marginesie w plb jest neurolog, który SAM daje skierowania na rezonansy itp.).
Gdzie ta PLB Karolino? We Wrocławiu? Jeśli tak, to daj proszę namiar.
A w Zdrowej Kobiecie, dr Koralewicz. Bierz skierowanie do "Poradni Leczenia Bólu-Neurologicznej", to lekarz będzie miał większe pole manewru diagnostycznego.
Tak naprawdę bardzo się cieszę ,że są takie przyjazne miejsca jest w ten sposób nadzieją ,że gdzie indziej prędzej czy póżniej będzie lepiej zdrowa konkurencja.
Niestety opóżnienia u P.Prof są wynikiem najczęściej jej koszmarnych spóżnień ,a potem ekspres i błyskawica , czasami dobra znajoma pacjentka zakotwiczy na godzinę albo i lepiej i wtedy już całkowita porażka. Stres i bieganie P. Prof. po gabinecie nie każdemu odpowiada ,a każde dodatkowe pytanie pacjentki to już zżeracz cennego czasu.
Ja lubie na spokojnie , wolę czuć się dobrze zaopiekowana ,a przede wszystkim wiedzieć od strony merytorycznej na jakim jestem etapie i jakie są plany dotyczące mojego leczenia.
hej czy jeszcze jakieś opinie na temat tej Pani?poleciła mi ją P.Dorota ale widzę że strasznie dużo bierze a ja już po prostu wymiękam kasowo z tym całym leczenie jeszcze żeby jakiś efekt był tego wszystkiego to człowiek by nie żałował...
ja się leczę u prof również była amina i myślę że jest dobra ale bardzo droga więc bywam u niej sporadycznie
no drogo 200 zł a gdzie przyjmuje?? w kilku miejscach? wszędzie ta sama cena?
DWIEŚCIE złotych za wizytę? Wpędziłyście mnie w taki szok kulturowy, że wrzuciłam tę Panią w google (zaintrygowana cóż takiego ją różni od przeciętniaków za 50 zł) no i opinie wcale nie powaliły, ani w kontekście kompetencji ani podejścia do człowieka - widziałyście pewnie na "białej liście"?
Wybaczcie wtrÄ…cenie, ale lekarzom w W-wie siÄ™ naprawdÄ™ tu i tam przewraca...
to jest prawda ale my musimy w tej rzeczywistości się odnajdywać.
no niestety Nawie masz rację mi się wydaje że prof to tak biorą... ja u Pani prof immunolog też buliłam 200 zł!! ale nie wiem czy warto było...
Perkosia a gdzie ona przyjmuje, w kilku miejscach?
prof Dmoch przyjmuje w "Magodent" ul Fieldorfa 40 tel 22 879 92 09 lub u siebie w domu na ul Inowrocławska 27 i tu i tu wizyta kosztuje 200 zł
Perkosia a leczysz się u niej na te sprawy pęcherzowe czy na coś innego, skoro sporadycznie? ja się zastanawiam czy byłaby to odpowiednia osoba do walki z moimi grzybami?
Evi.wl a słyszałaś o lekarzu,
wklejam dane: Wiesław Kurach. Przyjmuje w Wawie przy ul. Polnej 14
wtorki, czwartki i piątki 13-19. Wizyta kosztuje 70 zł. tel. 22/6845070
Pytam bo podobno jest specjalistą od grzybów. Sama myślę się do niego wybrać z zapaleniami bakteryjnymi bo znalazłam info, że stosuje szczepionkę Gynatren.
Evi.wl i jeszcze taki namiar grzybowy wpadł mi w oko:
wklejam:
NAWRACAJĄCE GRZYBICE _ OSTATNIA DESKA RATUNKU: obiecany adres pracowni w Warszawie, która robi szczepionki na grzybicę i inne dolegliwości: PROF Wiesław Kurzątkowski, Samodzielna Pracownia Promieniowców i Grzybów Niedoskonałych, Państwowy Zakład Higieny, Warszawa ul. Chocimska 24 tel. 54 21 228. Niestey jest to droga zabawa, bo wizyta z wymazem kosztuje ok 70 złotych (trzeba ze sobą przynieść listę antymykotyków do tej pory stosowanych. Pracują od 9 do 16.
"Grzyby Niedoskonałe" - jak ślicznie .
no nie są doskonałe!! (
Amber słyszłam o dr Kurachu nawet u niego się leczyłam, usuwał mi nadżerkę, a skąd wiesz że on się leczeniem grzybów zajmuje i jest w tym specjalistą?? on jest bardzo pogodnym człowiekiem wspominam go dobrze. Na pierwsza wizyte trafiłam zamiast do niego to do lekarza, który razem z nim przyjmuje. Oszust i zboczenien jak dla mnie!! głaskał mnie po nogach!! myślałam, że się zapisuje do Kuracha a tu taka wtopa. U Kuracha były zawsze kolejki czekało się.
Czytam wszystko co może mi się przydać w leczeniu tego upierdliwego fecalisa.
I tak trafiłam na dziewczyny które polecały sobie tego lekarza, znalazłam wzmiankę, że ma on specjalizację cytologa, ginekologa, położnika i mikrobiologa. Ktoś wskazał go jako speca głównie od grzybów. I że to na te grzyby szczepi Gynatrenem.
mnie na fekalisa pomogła autoszczepionka od p Doroty, pozbyłam się go i z pochwy i pęcherza.
Do prof Dmoch trafiłam jako ostatnia deska ratunku z bakteriami z polecenia p Doroty. Bardzo mi pomogła w doborze globulek robionych i radziła żeby przy pierwszych pięciu globulkach najpierw porządnie wypłukać pochwę tantum rosa.
To było dla mnie najważniejsze reszta zeszła na plan dalszy jak wreszcie pozbędę się bakterii.
perkosia dla mnie to Twoje pierwsze zdanie brzmi jak muzyka i daje mi nadzieje, że jednak może się udać...
dzięki perkosia i amber! Perkosia czyli z tego wnioskuję, że rzeczywiście dobra lekarkę poleca P. Dorota. Też się własnie zastanawiam nad autoszczepionka ale na razie czekam na wynik. Wiem, że niektóre osoby z forum źle czuły się po tej autoszczepionce i dlatego mam obiekcję..
Strony: 1 2