Witamy na forum portalu pecherz.pl poświęconym pacjentom z pęcherzem nadreaktywnym i śródmiąższowym zapaleniem pęcherza.
Nie jesteÅ› zalogowany.

Wielkie dzięki za tak ogromną pracę! dan

ze swojej strony moge powiedziec ze szkoda ze to tak sie stalo wszystko ale z drugiej strony nalezy sie cieszyc ze to miejsce znow istnieje...
Karolino brawo ze udalo Ci sie poskladac to wszystko co sie zepsulo no i rowniez oczywiscie brawo dla administracji bo mam swiadomosc ile to pracy kosztowalo

Sky, szczerze mówiąc mój udział ograniczył się do biadolenia i furczenia na ociągających się adminów serwera. Pozostały wkład w odtworzenie forum stanowi wyłącznie zasługę administratora
.

Jestem tym faktem zszokowana, nawet nie będę zastanawiać się nad intencją Agi bo szkoda nerwów. Dziękuję Ci Karolino za Twoje działania w celu przywrócenia forum. Jesteś WIELKA. Bałan się, że już go nie będzie:(. Cieszę się, żę znów jesteśmy razem.

Dziękuję za wyrazy uznania, ale one naprawdę nie należą się mnie ![]()

REDAKCJO niewiedzialam gdzie napisac tego posta wiec pisze tutaj! Wiem ze trwaja jeszcze jakies tam poprawki na forum ale duzo osob jeszcze nie moze wejsc w nasze forum.. wiec niewiem daje tylko znac jakby co ze nie kazdemu sie wyswietla....

Jest to niestety nie do uniknięcia. Tak działa DNS - informacja o nowym adresie serwera jest przekazywana między kolejnymi komputerami, może to trwać do 30 godzin. Dlatego część osób widzi już nowy serwer, część informację o przenosinach na starym.