Witamy na forum portalu pecherz.pl poświęconym pacjentom z pęcherzem nadreaktywnym i śródmiąższowym zapaleniem pęcherza.
Nie jesteÅ› zalogowany.
Karolino, od godziny próbuję napisać posta na forum i cały czas odmawia mi publikacji, bo traktuje go jako spam. Możesz coś zaradzić?
Może dodam, że chodzi o post w języku angielskim do tematu założonego przez Stelle24.
Ho, nie wiem, co powiedzieć. Przecież pisałaś już posty w tym wątku i po angielsku, a skrypt przyjmował. Spróbuj za jakiś czas...
Próbowałam go wkleić tutaj, ale tez nie da rady.
Dziwne. Może używasz jakichś zablokowanych pojęć ?
Pozamieniałam wszystkie sex/sexual i zostały jedynie terminy medyczne (cervix, bacteria, antibiogram, etc.) i zwykły tekst - dalej to samo. Zaczynam się denerwować! Czyżby forum już mnie nie chciało?
No jakby nie chciało, tobyś w tym wątku nie pisała .
Przychodzi mi jeszcze do głowy blokada zmiennego IP, ale wtedy byś chyba nie mogła pisać w tym wątku. Podrzuć mi na priv ten tekst i zrzut ekranu z komunikatem.
Wysłałam wszystko, zgodnie ze wskazówką na adres .verbamed.
Na pęcherzowy przez zakładkę kontakt.
Wysłałam.
No ładnie, teraz chcę Ci odpowiedzieć na maila (forumowego) i traktuje mnie jak intruza, zwracając go do mnie! Hehe, jestem na czarnej liście! Ja chyba o czymś nie wiem...;> Spróbuję tu, przez kontakt z forum.
O. A z jakiego dostawcy Internetu korzystasz?
Neostrada.