Witamy na forum portalu pecherz.pl poświęconym pacjentom z pęcherzem nadreaktywnym i śródmiąższowym zapaleniem pęcherza.
Nie jesteÅ› zalogowany.
Weterani forum, czyli osoby, które najwytrwalej współtworzą forum (mają najdłuższy staż i/lub więcej niż 100 postów oraz ich adresy działają) - mogą sprawdzić swoje profilowe skrzynki pocztowe. Nigdy nie wysyłałam wiadomości z forum, nawet o promocjach (chyba że wiedziałam, że ktoś specjalnie jej potrzebuje), ale w związku z pięcioleciem forum uruchamiam akcję "profity dla najwierniejszych" , przekazując Wam informacje o możliwościach różnych atrakcji kierowanych do wąskiej grupy osób. I obiecuję, że będę starannie selekcjonować oferty, żeby nie uprawiać mailingu .
Zaczynam od sprawy dla mnie bardzo istotnej, która może przynieść nader ciekawe apanaże . Jeśli ktoś nie dostał maila, a czuje się weteranem i nie chce być pominięty - albo jeszcze nie wysłałam, albo adres nie działa. Proszę wówczas o kontakt .
Tak Was lubię, że pomyślałam, że może też włączę do odbiorców propozycji osoby, które mają mniej postów albo krótszy staż, ale i tak są aktywne w tworzeniu naszej społeczności. Czy są jakieś głosy sprzeciwu ?
ja nie mam nic przeciwko