Witamy na forum portalu pecherz.pl poświęconym pacjentom z pęcherzem nadreaktywnym i śródmiąższowym zapaleniem pęcherza.
Nie jesteÅ› zalogowany.
Witam, chciałam spytać czy ktoś z was korzystał z usług Medicalu w Rzeszowie. Mojej mamy koleżanka pojechała tam z synem, któremu od dziecka źle rozwijało się serce. W naszym mieście był leczony na wadę serca, w Rzeszowie po raz pierwszy ktoś naprawdę go zbadał i wykryli, że ma gronkowca na sercu i chłopczyk obecnie jest zdrowy.
Chciałabym też udać się tam z moim problemem z gronkowcami i paciorkowcami i być może innymi bakteriami, ktore posiadam. Czy ktoś korzystał z ich usług i może mi coś powiedzieć na ten temat??
Przeniosłam tu, w Badaniach omawiamy konkretne badania, a Ciebie raczej interesuje placówka lecznicza.
Ja do Rzeszowa mam 50 km, ale nie słyszałam o tej placówce?
Czym oni siÄ™ zajmujÄ…?
Z tego co wiem w placówce są różni lekarze- pediatrzy, endokrynolodzy, urolodzy, rehabilitanci. Słyszałam o ich metodzie komputerowej na badanie stanu ogólnego organizmu metodą Volla. Wykrywa się przy tym wszystkie choroby, drobnoustroje, braki w organizmie.
z pewnością zrelacjonuje tą wizytę