Witamy na forum portalu pecherz.pl poświęconym pacjentom z pęcherzem nadreaktywnym i śródmiąższowym zapaleniem pęcherza.
Nie jesteÅ› zalogowany.
Stanisław Wroński dr n. med.
85-052 Bydgoszcz
ul. Cieszkowskiego 5 lok. 1
tel. 0 52 34 54 089
autor artykułu o IC - etiologia, diagnostyka, leczenie
zainteresowanych proszÄ™ o kontakt - dan-rom
Czy polecasz tego lekarza również jak nie mam zdiagnozowanego IC? Czy on jest ściśle związany z IC czy moge się do niego zgłosic z moimi problemami pęcherza?
Jest urologiem, więc z całą pewnością możesz, lecz ja znam go z publikacji i dlatego go wskazałam , ale nie wiem, czy jest lekarzem przyjaznym dla pacjenta, czy nie. Nie mam od nikogo takich informacji, licze na to, że napiszesz coś na jego temat, jesli zdecydujesz sie pojść do niego. Pozdrawiam danrom
Myślę że się zdecyduję. Dziękuję. Pójdę jak dostanę nowe wyniki badań. Ja chodziłam do Bareckiego z Biziela i do Miklasa z Wojskowego i ani jednego ani drugiego nie mogę polecić. Spławili mnie jak mało kto. Pozdrawiam
dobrze, że o tym piszesz, bo po ostatniej wizycie u urologa w Warszawie, coraz bardziej skłaniam sie do podawania nazwisk lekarzy, którzy pomimo swojej niewatpliwej wiedzy i fachowości zachowuja sie wobec pacjentów skandalicznie, a z najwiekszą przyjemnoscią przeczytam, że ktoś jest przyjazny dla pacjenta i chce mu pomóc na miare swojej wiedzy medycznej. Polemizowałam z Karoliną w tym temacie, ale zmieniłam zdanie. Mam nadzieję, że polecony przeze mnie lekarz nie zawiedzie Ciebie, ale jestem ostrożna, bo nie znam go osobiscie, czytam jego artykuły, są godne polecenia. Odezwij sie po wizycie - danrom
Ostatnio edytowany przez Dan-Rom (2006-09-21 10:48:44)
Czy był ktoś u dr Wrońskiego? Mieszkam w Poznaniu ale chetnie dojad ę do dobrego lekarza. Pozdrawiam.
Niestety u niego nie byłam, bo przyjmuje raz w tygodniu i w godz., które mi nie odpowiadają. Byłam w tym samym gabinecie ale u innego urologa - Szyperski - ja nic szczególnego nie mogę o nic powiedziec, ale Sky napisał że sie raczej nie popisał. Teraz byłam u lekarza ogólnego - pani Wiśniewska w przychodni, i muszę powiedzieć ze z niej jestem najbardziej zadowolona.
Byłam umowiona na wizyte z lekarzem Kwiatkowskim ale nie przyszedł. czekałam 1,5 godziny a pozniej mi sie znudziłoi poszłam do domu. Wczoraj byłam u Jarzemskiego , powiem w skrócie - nie polecam.
Czesc Dominika. A moglabys cos wiecej napisac o Jarzemskim, dlaczego nie polecasz?
Bo tez o nim myslalam, nawet dzwonilam i tam jest dwoch, pewnie ojciec i syn, do jednego sa krotsze terminy. jezeli mozesz to napisz u ktorego bylas. Czy slyszlas cos moze o Slawomirze Listopadzkim tez jest z Bydgoszczy, moze masz jakies informacje?
czesc, była u zdzisława jarzemskiego na Karłowicza(tego co ma krotsze terminy). powiem w skrocie, powiedzial zebym "wreszcie zaczeła sie myć a moj chlopak ma mi łap nie wsadzac" i kazał zrobić kolejne badania posiewów, pomimo ze miałam juz z inzynierskiej to on powiedzial ze mam zrobic u niego. wizyta trwała moze 5 minut, i powiedzial zebym zrobila badania i sie spotkanie zakonczyło Listopadzki z Biziela, nie byłam u niego slyszalam ze jest dobrym chirurgiem, i w operacjach jest najlepszy. Dowiem sie czegos wiecej, pozdrawiam
Dzieki za odpowiedz. Chociaz tyle wiem ze juz tam nie pojde. Prostactwo i do tego jeszcze jak zwykle zdzieranie kasy na nastepne badania, robione wczesniej nie raz. Ten pan juz odpada. Pozdrawiam Cie rowniez, swoja droga musisz miec stalowe nerwy sluchajac takich tekstow, mam nadzieje ze trafisz w koncu na normalnego lekarza.
dzieki, jak będziesz z wizyta u jakiegos lekarza to napisz, ginekologa dobrego tez poszukuje
Ok. Jak sie czegos dowiem to dam znac, choc nie jestem z Bydgoszczy. Polecono mi Wronskiego i Listopadzkiego ale zadnego jeszcze nie sprawdzilam.
Szukam dobrego urologa w Bydgoszcy.
Czy ktoś może mi polecić dr Wrońskiego z Bydgoszczy? Namiary sciągnęłam z postu kaski.
Przeniosłam do istniejącego tematu.
Ja z tym dr Wrońskim kontaktowałam się telefonicznie, ponieważ też czytałam jego artykuł o IC i wydawał mi się bardzo kompetentny. Zadzwoniłam do niego do szpitala i spytałam się , czy może zna jakiegoś lekarza na południu Polski( gdzie mieszkam) np. na Śląsku , czy w Krakowie , który zajmuje się IC, ponieważ na to choruję, a niestety mam zbyt silne bóle,aby jechać do Bydgoszczy. Na to on mi odpowiedział, że wielu urologów zna się na IC i żebym sama sobie znalazła takiego bliżej mnie. Tu sie bardzo zdziwiłam, bo obeszłam już prawie wszystkich urologów w mojej okolicy i nie mieli pojęcia jak leczyć IC. Chciałam mu to powiedzieć, ale niestety odłożył słuchawkę. Także bardzo uprzejmy nie jest.
Jeżeli chodzi o lekarzy z Bydgoszczy to bardzo polecam Prof. dr hab.med.Zbigniew Wolski jest on kierownikiem szpitala uniwersyteckiego im. dr.A. Jurasza w Bydgoszczy . Jest bardzo miły dla pacjenta a przede wszystkim to dobry fachowiec w leczeniu IC. Dr. Wroński spławił mnie przez telefon, był bardzo niemiły, a z dr. Jarzemskim też miałam styczność, stwierdził że to trudny przypadek i to wszystko co się dowiedziałam o moim IC od lekarzy z Biziela
jestem zainteresowana dan-rom leczeniem u doktora Wrońskiego.
u doktora Wrońskiego leczy sie Małgosia, namiary na nia podaję na priv
Ja lecze sie u dr. B.Misterka z Jurasza ( 'prawa reka' dr. Wolskiego) jest dobrym specjalista a przede wszystkim bardzo milym i wrazliwym czlowiekiem, ktory naprawde chce mi pomoc
W ZADNYM WYPADKU NIE POLECAM DR. LESZNIEWSKIEGO Z BYDGOSZCZY (SZPITAL UNIWERSYT.) Bez komentarza...
No, nie, my tu jesteśmy uczciwi - jeśli nie polecasz (oczywiście w odpowiednim wątku), to musisz dokładnie opisać dlaczego. Inaczej to nie fair.
Poniewaz zanim trafilam do Bdg leczylam sie u niego jeszcze w Toruniu. Przez pol roku bralam leki ktore nie dawaly jakiejkolwiek poprawy a skutki uboczne byly masakryczne.. Poprostu sam dokladnie niewiedzial co mi dolega a twierdzil ze niemozna 'tego' wyleczyc w inny sposob, tylko lekami doustnymi...
Witam,
Dr.Wroński obecnie przyjmuje w klinice ginekologiczno połozniczej Victoria w Bydgoszczy na ul. Krasińskiego 12/6a jakby ktoś był zainteresowany. podeje te dane bo w internecie ich nie ma. Nr. tel do rejestracji 52 3795772.
Ja się leczę u doktora i polecam. W kontakcie osobistym bardzo miły. Właśnie dostałam skierowanie do szpitala na badania mimo że jestem z Poznania.
Zdecydowanie odradzam. Podczas wizyt płatnych stwarza pozory zainteresowania przypadkiem. Na oddziale zachowuje się wręcz skandalicznie. Nie udziela podstawowych informacji, podczas badania i zabiegów bardzo niedelikatny!!!!!!