Witamy na forum portalu pecherz.pl poświęconym pacjentom z pęcherzem nadreaktywnym i śródmiąższowym zapaleniem pęcherza.
Nie jesteÅ› zalogowany.
...ten cały botoks okazał się stratą czasu, ten lekarz który mnie teraz póbuje leczyć powiedział że on nijak nie widzi przesłanek by taki zabieg wykonywac i dziwi sie ze na cos takiego zostalem skierowany. Co lekarz to diagnoza badz kilka, zmienna w zaleznosci od tego czy pamietal ze powiedzial to czy tamto czy tez nie. I w kim tu pokladac wiarę? Panie premierze, jak zyć?
a jaki lekarz teraz cie leczy? bo chyba nie doktor R.?
No nie. Nie bardzo chce szastac nazwiskami, ale bierze mniej i jest zdecydowanie o wiele bardziej rzetelny jezeli chodzi o takie zainteresowanie mna pro forma - czyli zbadac, zrobic wywiad itd. - nie zmienia to jednak faktu ze mi upatruje przyczyne sensacji procz prostaty takze w psychice i imputuje mi raz to mnie, raz to bardziej wprost stres itd.
Teraz zlecil mi prywatnie urodynamike i mi sie nie spieszy, no ale chyba zrobie - z tym ze moim zdaniem beda to pieniadze wyrzucone w bloto (o bolu nie wspominajac).
W zasadzie czytajac sklad lekow, niezalenie od wypowiadanych slow - czuje ze R idze ta sama droga myslowa co obecny; nie ma wiec cudownych lekarzy, ktorzy magicznie cos zmienia, sa za to meczace chorobska.