Witamy na forum portalu pecherz.pl poświęconym pacjentom z pęcherzem nadreaktywnym i śródmiąższowym zapaleniem pęcherza.
Nie jesteÅ› zalogowany.
Wielkie dzięki za tak ogromną pracę! dan
ze swojej strony moge powiedziec ze szkoda ze to tak sie stalo wszystko ale z drugiej strony nalezy sie cieszyc ze to miejsce znow istnieje...
Karolino brawo ze udalo Ci sie poskladac to wszystko co sie zepsulo no i rowniez oczywiscie brawo dla administracji bo mam swiadomosc ile to pracy kosztowalo
Sky, szczerze mówiąc mój udział ograniczył się do biadolenia i furczenia na ociągających się adminów serwera. Pozostały wkład w odtworzenie forum stanowi wyłącznie zasługę administratora .
Jestem tym faktem zszokowana, nawet nie będę zastanawiać się nad intencją Agi bo szkoda nerwów. Dziękuję Ci Karolino za Twoje działania w celu przywrócenia forum. Jesteś WIELKA. Bałan się, że już go nie będzie:(. Cieszę się, żę znów jesteśmy razem.
Dziękuję za wyrazy uznania, ale one naprawdę nie należą się mnie
REDAKCJO niewiedzialam gdzie napisac tego posta wiec pisze tutaj! Wiem ze trwaja jeszcze jakies tam poprawki na forum ale duzo osob jeszcze nie moze wejsc w nasze forum.. wiec niewiem daje tylko znac jakby co ze nie kazdemu sie wyswietla....
Jest to niestety nie do uniknięcia. Tak działa DNS - informacja o nowym adresie serwera jest przekazywana między kolejnymi komputerami, może to trwać do 30 godzin. Dlatego część osób widzi już nowy serwer, część informację o przenosinach na starym.